Tapetointi ja maalaustyöt

Tapetointi- ja maalaustyöt ovat sisätilojen seinäpintojen käsittely- ja viimeistelymenetelmiä, joilla parannetaan tilojen ulkonäköä, suojataan rakenteita ja luodaan haluttu tunnelma. Nämä työt voivat sisältää seuraavia palveluita:

  1. Maalaustyöt: seinien, kattojen, listojen, ikkunoiden tai ovien pintojen maalaaminen sopivalla maalilla. Maalaus suojaa pintamateriaaleja, antaa niille uuden ilmeen ja voi myös vaikuttaa tilan valoisuuteen ja tunnelmaan.
  2. Tapetointi: seinäpintojen päällystäminen erilaisilla tapeteilla. Tapetit voivat olla kuvioituja, yksivärisiä tai tekstuuripintaisia, ja ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia sisustuksen luomiseen. Tapetointi voi myös parantaa seinien äänieristystä ja lämpöeristystä.
  3. Pohjatyöt: ennen maalausta tai tapetointia seinäpinnat valmistellaan huolellisesti. Tämä voi sisältää vanhan maalin tai tapetin poiston, seinien tasoittamisen, pohjamaalaamisen ja pintojen puhdistamisen.
  4. Viimeistelytyöt: maalaus- ja tapetointitöiden jälkeen tehdään tarvittavat viimeistelytyöt, kuten listojen asennus, saumojen tiivistäminen ja pintojen puhdistus.

Ammattilaisten remontoimina kohteet näyttävät hyviltä pitkään, ja nostavat myös kohteen arvoa. Kysy tarjousta jo tänään!

Kuvia tehdyistä remonteista:

Pienelläkin pintaremontilla saa paljon aikaan: valkoinen maalipinta antaa raikkaan vaikutelman eritoten hämärämmissä sisätiloissa.