Lattioiden asennukset ja vaihdot

Lattioiden asennukset ja vaihdot tarkoittavat erilaisten lattiapinnoitteiden asentamista tai vaihtamista rakennuksissa. Näitä palveluita tarvitaan esimerkiksi uudiskohteissa, remonteissa tai kun vanha lattiapinnoite on kulunut ja tarvitsee uusimista. Lattioiden asennukset ja vaihdot voivat kattaa seuraavia palveluita:

  1. Lattiapinnoitteiden valinta: ammattilaisen avustuksella valitaan sopiva lattiapinnoite ottaen huomioon tilan käyttötarkoitus, esteettiset toiveet, kestävyys ja budjetti. Lattiapinnoitteita ovat esimerkiksi parketti, laminaatti, linoleumi ja keraamiset laatat.

  2. Vanhan lattiapinnoitteen poisto: tarvittaessa vanha lattiapinnoite irrotetaan ja poistetaan ennen uuden asentamista. Tämä voi sisältää esimerkiksi vanhan parketin tai laattojen irrottamisen ja alustan puhdistamisen.

  3. Alustan valmistelu: alusta tarkastetaan ja tasataan, jotta uusi lattiapinnoite asettuu paikalleen oikein ja tasaisesti. Tarvittaessa tehdään myös kosteussuojaus tai lämpöeristys.

  4. Lattiapinnoitteen asennus: uusi lattiapinnoite asennetaan alustalle valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tämä voi sisältää esimerkiksi parketin liimaamisen tai kelluvan asennuksen, laminaatin napsautusjärjestelmän käytön tai laattojen saumojen täyttämisen.

  5. Viimeistelytyöt: asennuksen jälkeen tehdään tarvittavat viimeistelytyöt, kuten listojen asennus, saumojen tiivistäminen ja lattiapinnoitteen puhdistus.

Lattioiden asennukset ja vaihdot vaativat ammattitaitoa, oikeita työkaluja ja materiaaleja. Ammattilaisen suorittamana työn jälki on siistiä, kestävää ja turvallista, ja lattia säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

Asiakastarina:

Toimistotilan muovimatto ennen laminaattilattian asennusta ja sen jälkeen –  työ hyväksytty myös asiakkaan lattiasiantuntijan (oik.) puolesta! 

Kuvia tehdyistä remonteista: